Naravno je zdravo. Privoščite si naravni sok, suho sadje ali žganje.

Svojemu telesu privoščite tisto, kar mu najbolj ustreza: naravno pridelano hrano in pijačo. Na kmetiji Matic dajemo poseben poudarek naravni predelavi sadov, ki obrodijo v Poljanski dolini in okolici.
Sodobna oprema v predelavi zagotavlja kakovost. Izbor in naravna predelava sadja starih sort pa omogoča, da vam lahko ponudimo darove narave v kar najbolj pristni oblik - brez konzervansov. Privoščite si naravne proizvode.

Izletniki, spoznajte bogato kulturno dediščino v Poljanski dolini.

Želite članom svojega društva, podjetja, učencem v šoli ali vrtcu predstaviti tradicionalni način življenja ter kulturno dediščino v Poljanski dolini? Družina Jezeršek, ki živi na kmetiji, vas bo toplo sprejela in vam predstavila svoj dom. Če želite pri nas prespati, pa so na voljo tudi prenočišča.

Gostinci, svojim gostom nudite najboljšo izbiro?

Spoštujete svoje kupce, saj oni cenijo vašo skrb za vsako podrobnost v vaši ponudbi. Bilo bi škoda, če bi ob izvrstni hrani svojim gostom ponujali industrijsko pripravljene in s konzervansi "obogatene" pijače. Mnogi gostinci in lastniki hotelov ponujajo sokove Matic. Vedo zakaj. Prepričajte se še vi.

Organizirate dogodek v svojem podjetju?

Zaposleni vsakič pričakujejo nekaj novega. Povabite jih na kmetijo Matic, kjer vam bomo na široko odprli vrata in vas povabili v naš dom. Ogledali si boste arhitekturo in način življenja, ki ga v Poljanski dolini gojimo že desetletja. Degustacije sokov in žganih pijač bodo vašim zaposlenim gotovo ostale v trajnem spominu. Za druženje sta na voljo prostor za piknik ter degustacijski prostor v naši kleti. Obiščite nas.